Brněnská pravidelná

23.05.2010 14:52

Pozvánka na akce s tímto názvem se občas objeví na klubových stránkách. Oč se vlastně jedná?

Několik sběratelů cukrů z Brna a jeho okolí (asi do 20 kilometrů) se schází přibližně jednou za měsíc ve vybraném restauračním zařízení v Brně, případně u některého ze sběratelů doma. Nejsme všichni členy klubu, ale to nevadí. Dáme si něco dobrého, pokecáme, probereme, co se dá, občas přijde čas i na cukry a naše sbírky. Už nedovedu říct, která restaurační zařízení jsme za dobu našeho scházení navštívili - například U měděné pánve, Steakhouse v Židenicích, Eldorádo v Mariánském údolí, U Richarda II., Rebio Špalíček, CaFé Falk, Tivoli, Stopkovu pivnici.

K úspěšným akcím Brňáků patří také Historické cukroležení v rámci oslav Bitvy u Slavkova, oslava kulatých narozenin některých dam, výstava cukrů Katky a Drahušky na Vinohradech, předvánoční srazy na Svoboďáku, ...

Z některých akcí máme povedené fotky. Najdete je ve fotogalerii. 

Brňáci dle abecedy: Lenka Černá, Staňka Halamková, Dáša Harazimová, Ivan Janda, Olga Kráčmarová, Katka Pelcová, Alena Ptáčníková, Soňa Schelleová, Jitka Schovancová, Andrea Strmisková, Draha Sukupová, Libor Šrámek, Marie Šrámková a Míša Vranková. 
 

www.hospodyvbrne.cz